Головна  →  Новини  →  3 червня 2014

Урочисте відкриття бієнале "Мистецька палітра Києва".

Урочисте відкриття бієнале "Мистецька палітра Києва".

   З червня ц.р. в Національному музеї Тараса Шевченка за ініціативи Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів відбулося чудове дитяче свято - урочисте відкриття творчого бієнале з живопису учнів дитячих художніх шкіл та художніх відділень дитячих шкіл мистецтв м. Києва «Мистецька палітра Києва». Це – спільний творчий проект Національного музею Тараса Шевченка, Департаменту культури КМДА та Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів.

   На виставці представлені 86 кращих робіт юних художників – лауреатів міських, всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

   2014 рік в Україні проголошено роком Тараса Шевченка. Тому, тематика робіт даної виставки пов’язана саме з українськими традиціями та творчістю Т.Г. Шевченка і є дуже різноманітною: від натюрмортів до композицій.

   Після урочистого відкриття бієнале «Мистецька палітра Києва» протягом 12 днів (з 4 по 15 червня 2014 року) учні початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів системи Департаменту культури та учнів навчальних закладів системи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту зможуть відвідати виставку безкоштовно.

Перейти до спискуВерсiя для друку