Головна  →  Новини  →  27 травня 2014

Відкриття виставки "Наша реальність" у Музеї історії міста Києва.

Відкриття виставки "Наша реальність" у Музеї історії міста Києва.

Наша реальність

(навіяне Майданом).

Світлана Бринюк, Гліб Вишеславський,

Олексій Зінченко, Марія Шкарупа.

03 червня – 02 липня 2014 року

Музей історії міста Києва

(вул. Б. Хмельницького,7)

 

      Згадуючи минуле, ми захоплюємося і дивуємося яскравому і цілісному характеру, фундаментальному світосприйняттю, притаманному минулим епохам, де кожна справа – навіки, а особистість була невіддільною від роду, нації, держави, гільдії.

      Нині все скороминуче і мінливе. Цілісність і фундаментальність місцями замінено поверховістю і поспішністю. Все більше стирається самоідентифікація. Держави і нації «сплавлюються» у нову формацію людей…

      Та настає час, коли пробуджується генетичне, коли єство єдиним поривом піднімається на захист гідності та історичної пам’яті. І тоді кожен по-своєму, зі своїм власним розумінням і відчуттями дає волю творчому польоту і уяві. Надто, коли йдеться про своє, сокровенне…

      4 різні за своїм світосприйняттям, напрямком творчості та поглядами на оточуючий світ майстри співпереживають разом із соціумом київські, чи пак  українські події останнього півріччя. Хтось відверто і щиро, а хтось тихо і стримано через свої твори стає на захист правди і добра, справедливості і миру.

      Навіяне майданом єднає мистецькі душі на єдиній життєвій платформі, утверджуючи чисті вічні і правдиві ідеали.

      Стримані, теплі живописні «ноктюрни» Світлани Бринюк з декларативно-світлим, ошатним та урочистим характером; абстрактно-формальний, з новими гранями форм та «джазовим» розлогим звучанням кольору живопис Гліба Вишеславського; відсторонений погляд на зовнішні події через призму себе, та узагальнені своїм внутрішнім проживанням символічні образи в роботах Олексія Зінченка, а також грайливі накладання шарів реальності та змістів у творах Марини Шкарупи.

       Відкриття виставки відбудеться 03 червня о 18 годині.

 

Акредитація преси здійснюється завчасно.

Контактна особа – Світлана: 063-287-18-80.

Файл документа: swetlana-bruniyk_angel-hranitel.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку