Головна  →  Новини  →  26 липня 2016

Дні добра у кінотеатрах КП "Київківнофільм"!

Дні добра у кінотеатрах КП "Київківнофільм"!

      27 липня мережа комунальних кінотеатрів Києва (КП «Київкінофільм» http://www.kinokiev.com/), дає початок ДНЯМ ДОБРА! Благодійні покази мультфільму «Льодовиковий період: Курс на зіткнення», пройдуть у 2-х  кінотеатрах Києва -  «Флоренція» о 16.40 і «Лейпциг» о 18.00.

      Всі кошти, отримані від продажу квитків на мультфільм «Льодовиковий період: Курс на зіткнення», будуть перераховані в Уфонд для допомоги підопічним .

      «Мережа комунальних кінотеатрів Києва бере участь у благодійних акціях, проводить безкоштовні сеанси для дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, надає багато інших пільг. Насправді ми не робимо нічого неможливого. Все це може робити кожна компанія, підприємство, бізнес, людина. Головне - бажання! » - говорить директор мережі Денис Хомич про участь КП « Київкінофільм » в серії заходів Дні добра.

      ДНІ ДОБРА - проект Уфонду, який дозволить жителям Києва проводити свій особистий час із задоволенням і користю, одночасно допомагаючи нужденним і рятуючи життя дитини. Кінотеатри будуть змінюватися, але суть залишиться незмінною: в рамках одного дня, кінотеатри, працюватимуть в звичайному режимі, проте дохід, отриманий в цей день, буде йти на оплату лікування маленьких підопічних Уфонду, родини яких не можуть самі впоратися зі складною ситуацією.

   Приходьте 27 липня на вечірній показ мультфільму «Льодовиковий період: Курс на зіткнення», в кінотеатр «Флоренція» о 16.40 і «Лейпциг» о 18.00 та подаруйте надію тим, хто її потребує!

Адреси кінотеатрів:

  кінотеатр «Лейпциг» - Київ, проспект Леся Курбаса, 8

  кінотеатр «Флоренція» - Київ, проспект Володимира Маяковського, 31.

Файл документа: dni_dobra.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку