Головна  →  Новини  →  11 липня 2016

Творчий вечір Сергія івановича Єфремова.

      12 липня 2016 року о 16.00 у приміщенні Київського муніципального академічного театру ляльок (вул. Миропільська, 1) відбудеться творчий вечір під назвою «Я все життя граю у ляльки» народного артиста України, головного режисера театру Сергія Івановича Єфремова з нагоди прощання Майстра з рідним театром у зв’язку з виходом на заслужений відпочинок.

   Цього дня колеги, рідні, друзі, адміністрація міста прийдуть привітати Майстра, згадати найяскравіші моменти з творчого та особистого життя лялькаря. У програмі вечору капусник у виконанні артистів театру, вітання від гостей, фото- та відеокадри з особистого архіву С.Єфремова.

джз

   Сергій Іванович Єфремов – легенда мистецтва театру ляльок України. Театр, створений ним у 1981 році в Києві, свого часу був одним з найпопулярніших та найвідоміших не лише в Україні, але й далеко за її межами. Численні гастролі, фестивалі, конкурси, перемоги, нагороди – все це було зроблено спільно з колективом та заради процвітання рідного театру.

   Окрім театральної діяльності, Сергій Іванович також тривалий час займався педагогікою, викладаючи у провідних театральних ВИШах Києва: Київському національному університеті театру, кіно та телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого та Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтва. Створення нової драматургії, видання наукових та популярних мистецтвознавчих публікацій, громадська діяльність – далеко не всі грані творчої обдарованості Сергія Івановича Єфремова.

Перейти до спискуВерсiя для друку