Головна  →  Новини  →  29 червня 2016

Kyiv Art Week

В українській столиці вперше пройшов тиждень сучасного мистецтваKyiv Art Week, який об’єднав виставкові музейні і галерейні проекти, арт-ярмарок, конференцію за участю міжнародних експертів, концерти, перформанси і світські заходи. Формат Art Week популярний у всьому світі.

Для зручності організатори склали культурний маршрут центром столиці. Відправною точкою Kyiv Art Week став Київський національний музей російського мистецтва, де було представлено одразу дві унікальні експозиції: виставку із закритих фондів музею «Сади Срібного століття» і виставку, яка складалася з приватної колекції Давида Сігалова. Однією з локацій проекту став  Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків, де відбувся виставковий і освітній проект Art&Science.

Також до зазначеного проекту долучився Музей історії міста Києва з виставкою арт-групи GORSAD «Мене тут немає», що висвітлює тему ескапізму (втечі від реальності).

Виставки, що пройшли у музеях комунальної власності міста Києва в рамках проекту KyivArtWeek, відвідало понад 7 тисяч відвідувачів.

Перейти до спискуВерсiя для друку