Головна  →  КДФ МетодЦентр  →  30 квітня 2016

Весняний великодній концерт на Співочому полі (звіт)

Весняний великодній концерт на Співочому полі (звіт)

   30 квітня 2016 року з 13.00 до 16.00 на Співочому полі (вул. Лаврська, 41) відбувся весняний концерт до Великодня. Концерт був організований Київським міським методичним центром закладів культури та навчальних закладів в рамках виставки тюльпанів на Співочому полі.

   Традиційна виставка тюльпанів «Квітучі ріки», що відкрилася 20 квітня за ініціативою голови КМДА Кличка В.В., символізує прихід весни. Для її створення було задіяно 250000 цибулин різних сортів тюльпанів. Квіти висаджені на відстані – задля контрастів кольорів – і поряд, де вони сплітаються у єдиний килим. За задумом організаторів, композиції з часом будуть змінюватися: одні тюльпани будуть відцвітати, інші, навпаки, розцвітати. На фоні квітучих тюльпанів відвідувачі насолоджуються переглядом виробів народних майстрів та хенд-мейкерів та із задоволенням дивляться концерті програми.

   Одну з таких програм і було запропоновано відвідувачам виставки тюльпанів 30 квітня. В концерті взяли участь учні та викладачі Київської дитячої музичної школи № 33, Київської дитячої школи мистецтв № 1, Дитячої музичної школи № 21, Школи естрадного та джазового мистецтв. Програма концерту включала виступи солістів та творчих колективів. Так, КДШМ № 1 представляв оркестр «Арт-експромт», який з блиском виконав близько десяти номерів – від сучасної фантазії на тему Л. Бетховена «Ода до радості» до пісень з репертуару Джо Дассена та групи «Металіка». Цікаві та різноманітні композиції продемонстрував ансамбль «Крила» хореографічного відділення Школи джазового та естрадного мистецтв: «Котячі забави», «Лист до матері», «Квіткова фантазія», «Старі фотографії», «Запали вогонь».

   Концерт дуже сподобався глядачам. Яскраві костюми, чудова музика та блискуча хореографія резонували з різнокольоровими барвами тисяч тюльпанів, створюючи святковий настрій.

 

Файл документа: 7_n.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку