Головна  →  Новини  →  29 січня 2016

Кінотеатр "Промінь" відкрито!

      28 січня 2016 року о 15:00 відбулась презентація оновленого після капітального ремонту кінотеатру «ПРОМІНЬ» (Харківське шосе, 168-ж).

      «Промінь» входить до мережі муніципальних кінотеатрів «Київкінофільм». Підприємство повністю реорганізувало та модернізувало приміщення кінотеатру,  встановило нове цифрове обладнання.

      Для глядачів була організована розважальна програма з великою Пандою, яка проводила конкусі для малечи, а доросли із задоволенням споглядали. За підтримки соціальної служби Дарницького району на безкоштовний перегляд мультфільму були запрошені дітки з малозабезпечених сімей. Маленьких глядачів пригощали смачним поп-корном.

      Відвідувачи пам'ятають старий кінотеатр "Промінь'' практично з дитинства. Кажуть, зручно, коли недалеко від дому можна подивитись прем’єрні фільми та привести малечу на мультфільми. Тому відремонтованому кінотеатру радіють.

      «Після того, як минулого року було відкрито кінотеатр «Ліра», це вже другий відремонтований комунальний кінотеатр,  якій заживе своїм життям. Для мешканців цього району це дуже важливо, бо це кінотеатр «крокової» доступності  і , як ми бачимо,  люди  його дуже  люблять» ,  - зазначила  Діана Попова 

      Для  глядачів вже працюють два сучасних цифрових зали: «Театр» – формат 2D та «КІНО» – формат 2D та 3D.

      «Він дуже сімейний, дуже уютний, комфортний. І сподіваємось, що відновиться традиція ходити з дітьми. Репертуар тут різноманітний, розрахований на різну вікову категорію» , - сказав Деніс Хомич.              

      Гостям презентації було показано прем’єру популярного пригодницького мультфільму «Панда Кунг-Фу 3», який одночасно стартував по всій Україні.

      Акція відбулась за участі голови Дарницької районної в місті Києві Державної адміністрації Сінцова  Г.Л. директора Департаменту культури Попової Д.О, директора КП «Київкінофільм» Д. Хомича та представників преси.

      З фотозвітом заходу ви можете ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку