Головна  →  Новини  →  26 січня 2016

Відкриття оновленого кінотеатру "Промінь"!

Відкриття оновленого кінотеатру "Промінь"!

      28 січня 2016 року о 15.00 за участю заступника голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Г.В., голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Сінцова Г.Л. та інших офіційних осіб відбудеться презентація оновленого після капітального ремонту кінотеатру «Промінь» (Харківське шосе, 168-ж).

      Кінотеатр «Промінь» входить до мережі муніципальних кінозакладів комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київкінофільм». Підприємство повністю реорганізувало та модернізувало приміщення кінотеатру, встановило нове цифрове обладнання. Пріоритетними в програмі кінопоказу будуть кінострічки для родинного перегляду. 

      Для  глядачів вже працюють два сучасних цифрових зали:  «Театр» – формат 2D і «КІНО» – формат 2D та 3D. Завдяки адаптованим світлу та звуку Dolby Digitall глядачам забезпечено комфортний перегляд кінострічок. Відвідувачів неодмінно зацікавлять спеціальні цінові пропозиції.      

      Програма заходу:

      15:00 – 16:00  розважальна програма для дітей: конкурси на силу та спритність; аквагрим для дітей; фото сесія з ростовою лялькою- Пандою.За допомогою соціальної служби Дарницького району запрошені діти з малозабезпечених сімей та інших пільгових категорій.

      16:00 – перегляд популярного пригодницького мультфільму «Панда Кунг-Фу 3», який одночасно стартує по всій Україні.

      Довідки за телефоном: 067-401-65-90, телефон кінотеатру 564-30-04.

Перейти до спискуВерсiя для друку