Головна  →  Новини  →  21 грудня 2015

Виступ Київського академічного муніципального духового оркестру в приміщенні терміналу «D» Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

      Вже традиційно під патронатом Київського міського голови В. Кличка та за підтримки керівництва Міжнародного аеропорту «Бориспіль» 22 грудня 2015 року о 17:00 в приміщенні терміналу «D»відбудеться концерт Київського академічного муніципального духового оркестру, присвячений новорічно-різдвяним святам.

оркестр

      Програма концерту буде складатися із творів європейських та українських композиторів та різдвяної музики народів світу. Однак цього разу, вперше в терміналі «D» прозвучать крім інструментальної музики вокальні твори з відомих опер, оперет і мюзиклів європейських композиторів. Також цікавинкою концерту буде виступ квартету «Decroux» – студентів Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв, які представлять глядачам дуже цікавий жанр пантоміми у супроводітворів Й.С. Баха.

      У цей складний час ми хочемо подарувати частинку святкової атмосфери в терміналі аеропорту напередодні Різдва Христового та Нового Року. Нехай кожен мандрівник отримає часточку нашого тепла і найкращі різдвяні побажання миру та злагоди.

 

         Довідково:

      Як і кожна європейська столиця, Київ також має високопрофесійний духовий оркестр, який в своєму доробку нараховує десятки творів народної, класичної та сучасної музики високого ґатунку.

      Київський академічний муніципальний духовий оркестр займає провідне місце серед найкращих колективів цього жанру в Україні. Оркестр є постійним учасником урядових і державних заходів, своє мистецтво колектив представляв у Голандії, Німеччині та в багатьох містах України. У репертуарі понад 30 концертних програм національного, лірико-патріотичного, класичного, духовного, естрадно-джазового та церемоніального спрямування. Оркестр проводить численні благодійні концерти для інвалідів, соціально-незахищених дітей, ветеранів Другої світової війни та воїнів АТО.

      Генеральний директор Київського академічного муніципального духового оркестру – В`ячеслав Коробко.

      Художній керівник – Юрій Мельник.

Перейти до спискуВерсiя для друку