Головна  →  Новини  →  17 грудня 2015

Новий українсько-грузинський кінопроект "Тепер я буду любити тебе".

Новий українсько-грузинський кінопроект "Тепер я буду любити тебе".

      31 грудня 2015 року, напередодні Нового року, в українському прокаті стартує українсько-грузинський проект – романтична комедійна мелодрама «Тепер я буду любити тебе», створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

      Фільм знято заслуженим діячем мистецтв України Романом Ширманом за власним оригінальним сценарієм. Українськими продюсерами фільму виступили Володимир Козир та Олена Фетісова - керівництво кіностудії «Інтерфільм». Грузинським партнером став Лаша Халваші (компанія «Артізм ЛТД»).

      Головні ролі у фільмі виконали народні артисти України Богдан Бенюк та Ольга Сумська, а також молоді українські та грузинські актори Кристина Кісельова, Аріна Анпілогова та Георгій Маскарашвілі.  

      В рамках партнерства Державного агентства України з питань кіно з кінотеатром «Сінема Сіті» (в ТЦ «Оушн Плаза») та ТМ «Шустов» 22 грудня ц. р. о 20.00 у кінотеатрі "Сінема Сіті" відбудеться прем’єрний  показ  фільму, перед початком якого заплановано спілкування представників ЗМІ з акторами та членами творчої групи фільму та вітальний коктейль у супроводі живої музики із фільму у виконанні заслуженого діяча мистецтв України Тимура Полянського на фортепіано.

      Офіційна веб сторінка фільму - на сайті: http://interfilm.biz

      Сторінка фільму на фейсбуці:  https://www.facebook.com/Тепер-я-буду-любити-тебе-Now-I-m-Gonna-Love-You-147306518713609/

      Контактна особа: Ксенія Косик, моб. 093-201-63-67.

Файл документа: A1-out- low.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку