Головна  →  Новини  →  11 грудня 2015

КП «Київкінофільм» активно готується до новорічно-різдвяних свят!

КП «Київкінофільм» активно готується до новорічно-різдвяних свят!

      Фойє кінотеатрів «Лейпціг» (просп. Леся Курбаса, 8) та «Флоренція» (просп. Володимира Маяковського, 31) прикрашають новорічні красуні.

       «Лейпціг» встановив креативну ялинку, сконструйовану виключно із подарункових пакунків. Ялинка виглядає яскраво і дуже оригінально, та неодмінно приверне увагу як маленьких, так і дорослих кіноглядачів.

Лейпціг

      «Флоренція» ж у цьому році вирішила дотриматися «класичного варіанту» та встановила пухнасту красуню з прикрасами у золотаво-фіолетових тонах.

Флоренція

 

      Протягом грудня на екранах кінотеатрів «Лейпціг»,  «Флоренція»,  «Київська Русь», «Ленінград»,  «Ім. Т.Г.Шевченка», «Ліра», а також дитячих спеціалізованих кінозакладів «Факел», «Старт» та «Промінь» буде презентовано цілу низку мультиплікаційних фільмів, розрахованих на глядача різних вікових категорій, серед яких : «Снігова битва», «Снупі та Чарлі Браун», «Добрий динозавр» та «Іван Царевич», Маленький принц», та багато інших.

      Завітайте за цікавими та незабутніми враженнями!

https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%9F-%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2%D0%BA%D1%96%D0%BD%D0%BE%D1%84%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BC-984647341576962/

http://www.kinokiev.com/

      

Перейти до спискуВерсiя для друку