Головна  →  Новини  →  7 грудня 2015

Выдкриття першого міжнародного фестивалю сучасної академічної музики «KYIV CONTEMPORARY MUSIC DAYS».

Выдкриття першого міжнародного фестивалю сучасної академічної музики «KYIV CONTEMPORARY MUSIC DAYS».

      11 грудня 2015 року о 20:00 у приміщенні «Національного культурно-мистецького та музейного комплексу«Мистецький арсенал» за підтримки Goethe-Institut, Австрійського Культурного Форуму, Австрійського агентства міжнародної мобільності та співробітництва в галузі освіти, науки та досліджень, Дому освіти та культури «Майстер Клас»відбудеться відкриття першого міжнародного фестивалю сучасної академічної музики «KYIV CONTEMPORARY MUSIC DAYS». На відкритті фестивалю відбудеться виступArmoniaLudusOrchestra (диригент — МихеїлМенабде) за участю солістів KroiserEnsemble. Фестиваль триватиме з11 по 21 грудня 2015 року на 9 різних майданчиках Києва і Львова.

      У фестивалі візьмуть участь SedContraEnsemble, лауреат багатьох міжнародних конкурсів піаніст Антоній Баришевський (Україна), а також шестеро композиторів, що долучаються до фестивалю в якості лекторів та виконавців власних творів: Міхаель Келль (Німеччина), ЖаймРейш (Португалія), Сєрґєй Нєвскій (Росія-Німеччина), Агустін Кастілла-Авіла (Іспанія), Томаш Скверес (Польща-Австрія), Мауро Салері (Італія).

      11 грудня о 15:00 в приміщенні НКММК “Мистецький арсенал” відбудеться прес-конференція, з приводу акредитації просимо звертатися за електронною адресою: [email protected]

      Контактні тел.:093-947-50-22,  директор фестивалю Альберт Саприкін.

     Офіційний веб-сайт: http://www.kecmp.eu/

Файл документа: allFin.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку