Головна  →  Новини  →  7 грудня 2015

Родина в музеї. Свято Миколая

   20 грудня з 14.00 до 16.00 в Музеї української діаспори відбуватиметься культурно-мистецьке дозвілля для батьків і дітей «Родина в музеї. Свято Миколая».

   На відвідувачів чекає цікава          й насичена передноворічна програма до Дня Святого Миколая.

   З 14.00 до 14.30 глядачі поринуть у чарівний світ Снігової Королеви: юні вихованці Народного художнього колективу театру-студії «Барвінок» (керівник – Олена Ковалько) покажуть найцікавіші моменти з улюбленої та відомої всім однойменної казки Ганса Крістіана Андерсена.

   З 14.30 до 14.50 батьки та діти слухатимуть пісні про Святого Миколая у виконанні учасників добре знаного в Україні та за її межами Дитячого фольклорного гурту «Райгородок» (керівник – Сусанна Карпенко), а також зможуть долучитися до вивчення окремих пісень і виконати їх разом із колективом.

   Після закінчення концертної програми, з 15.00 до 16.00, усі бажаючі матимуть нагоду долучитися до майстер-класу по виготовленню новорічної іграшки з фетру від Світлани Гардашук (КПДЮ). Учасники власноруч зможуть створити унікальну новорічну прикрасу та забрати її з собою, щоб оздобити нею вдома свою новорічну ялинку.

   Під час свята гості зможуть відвідати виставку «Таємниці лялькового горища» та ярмарок авторської ляльки, а також пригоститися смаколиками від Святого Миколая: печивом, цукерками та запашним чаєм.

   Культурно-мистецьке дозвілля для батьків і дітей «Родина в музеї. Свято Миколая» відбуватиметься 20 грудня з 14.00 до 16.00 в Музеї української діаспори.

Вартість вхідного квитка – 35 грн.

Вартість майстер-класу – 40 грн.

УВАГА! Усі матеріали та інструменти для майстер-класу будуть придбані заздалегідь, тож для участі просимо попередньо зареєструватися, зателефонувавши за номером, вказаним нижче, або перейшовши за посиланням: http://goo.gl/forms/CKnCI6kstF.

 

Контактна інформація:

Адреса: Київ, вул. Московська, 40-б.

Тел.: 044 280 6418.

E-mail: [email protected].

Facebook: www.facebook.com/pages/Музей-української-діаспори.

Перейти до спискуВерсiя для друку