Головна  →  Новини  →  6 листопада 2015

Відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

      Відповідно до  Указу Президента України № 717/2013 від 30.12.2013 "Про додаткові заходи щодо державної підтримки культури і мистецтва в Україні" 09 листопада щорічно відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

      09 листопада 2015 року о 16.00 у Київському муніципальному  академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва  (вул. Межигірська, 2) Департамент культури організовує урочистий захід для працівників культурної сфери столиці з нагоди свята та святкову концертну програму за участю солістів і оркестру театру.

      Галузь культури м. Києва нараховує близько 10 тис. працівників та понад 60 тис. аматорів народного мистецтва. Це люди, які створюють культурне обличчя нашого міста. За високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток, збереження і популяризацію національної культури представники галузі будуть відзначені подяками Київського міського голови і грамотами Департаменту культури.

      Захід відбудеться за участю заступника голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Ганни Вікторівни та директора Департаменту культури Попової Діани Олегівни.

Перейти до спискуВерсiя для друку