Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2015

Проведення 45-го Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість".

Проведення 45-го Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість".

      24 жовтня 2015 року о 18.00 у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбудеться урочиста церемонія відкриття 45-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

      Захід відкриється показом стрічки британського режисера Ендрю Хея «45 років», що став учасником  конкурсної програми 65-го Берлінського кінофестивалю. Виконавці головних ролей Шарлотта Ремплінг і Том Кортні отримали два Срібних Ведмеді за найкращі жіночу та чоловічу ролі.

      У конкурсній програмі 45-го кінофестивалю «Молодість» заплановано шість секцій: Міжнародний конкурс, в якому покажуть повнометражні ігрові фільми, дебютні короткометражки та студентські фільми, Національний конкурс, «Молодість – дітям» та конкурсна програма Sunny Bunny («Сонячний зайчик»).  У позаконкурсній програмі заходу глядачі мають змогу побачити українські прем'єри, німецькомовне і франкомовне кіно, скандинавську панораму, програму «Фестиваль фестивалів» і ретроспективну програму «Століття».  До участі у заході долучиться і польська акторка Данута Шафлярська, якій нещодавно виповнилося 100 років. З її участю покажуть польський фільм «Час вмирати» режисерки  Дороти Кендзежавської. Спеціальною подією стане показ фільму  «Подія» Сергія Лозниці, який зараз презентують на Венеційському фестивалі. Це документальна стрічка про розпад СРСР у серпні 1991 року.

      Фестиваль відбуватиметься у  таких столичних кінотеатрах як «Київ», «Кінопанорама», «Сінема-Сіті» та  інших локаціях і триватиме з 24 жовтня до 1 листопада 2015 року.

      Детальна інформація на сайті: molodist.com.

Файл документа: mol451.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку