Головна  →  Новини  →  1 лютого 2014

Всеукраїнський конкурс учнівської творчості під гаслом "Об'єднаймося ж, брати мої".

З метою популяризації творчої спадщини Т.Г.Шевченка, підтримки талановитої молоді й творчої праці викладачів Київським міським методичним центром закладів культури та навчальних закладів 24 січня 2014 року в приміщенні дитячої художньої школи №3 Оболонського району  було проведено ІІІ (міський) етап конкурсу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом „Об’єднаймося ж, брати мої”, присвячений Шевченківським дням за участю учнів дитячих художніх шкіл, художніх відділень шкіл мистецтв м. Києва та студентів Київської дитячої академії мистецтв.

Тема конкурсу: «Ідея соборності України: творчість Тараса Шевченка; народ, суспільство, держава, родина. Минуле, сучасне і майбутнє».

Кожний навчальний заклад представляв на огляд роботи, виконані у різноманітних напрямках образотворчої діяльності (живопис, малюнок, графіка, скульптура, декоративно-ужиткове мистецтво). Саме ця жанрова різноманітність, а також тематика робіт та техніка виконання свідчить про певні традиції у художньому навчанні і розкривають широкий діапазон уподобань та сформований світогляд кожного автора.

 Серед 58 виставлених робіт учнів та студентів журі відзначило 28  робіт у номінаціях „Образотворче мистецтво” та „Декоративно-ужиткове мистецтво”, 10 кращих з яких було рекомендовано для участі у ІV (підсумковий) етап Всеукраїнського конкурсу.

/gallery/16.html

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку