Головна  →  Крилаті мрії МетодЦентр  →  1 жовтня 2015

Концерт «Моя вчителька» за участю учнів та викладачів КДШМ № 5 ім. Л. Ревуцького (в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»)

Концерт «Моя вчителька»  за участю учнів та викладачів КДШМ № 5 ім. Л. Ревуцького  (в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»)

   1 жовтня 2015 року у приміщенні Київської дитячої школи мистецтв № 5 ім. Л. Ревуцького відбувся концерт учнів та викладачів цієї школи за назвою «Моя вчителька». Цим концертом було відкрито новий сезон благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії».

   День вчителя (а саме цій даті було присвячено концерт) – особливе свято в житті кожної дитини, адже вчитель для них – людина, яка своїм авторитетом не поступається навіть батькам. Виступити на концерті, присвяченому улюбленим вчителям, стало для учнів не тільки честю, але й радістю. Прагнення бути гідним довіри тих, хто, не шкодуючи сил, допомагає їм наблизитися до світу прекрасного, визначало емоційну атмосферу концерту.

   Програма концерту включала виступи представників усіх відділів школи. Тут були піаністи та духовики, струнники та народники, співаки та танцюристи. Широко представлені були ансамблі: дуети акордеоністів, скрипалів, гітаристів, вокалістів, піаністів, квартет флейтистів. Окремо слід відзначити високий рівень творчих колективів школи: дипломантів міжнародних фестивалів хореографічних колективів «Перлинки» та «Самоцвіти», лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів вокального ансамблю «Любава». Різноманітними були й жанрові та стильові параметри концертних «номерів»: джаз та академічна музика, вітчизняна та зарубіжна естрада. Високий рівень виконавської майстерності, продемонстрований учасниками концерту – учнями Київської дитячої школи мистецтв № 5 ім. Л. Ревуцького, – став переконливим доказом педагогічного таланту їх вчителів, яким і було дароване мистецьке вітання. 

Файл документа: IMG_20151001_181738 (1).jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку