Головна  →  Положення про конкурси  →  30 вересня 2015

Дитячий благодійний мистецький проект «Крилаті мрії» (спільно з Київським центром соціальних служб)

Положення

про Дитячий благодійний мистецький проект «Крилаті мрії»

(спільно з Київським центром соціальних служб)

 

Засновники проекту – Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів.

Мета проекту – соціальна адаптація дітей-сиріт, дітей з дитячих будинків та дітей з особливими потребами через їх творче спілкування з ровесниками та залучення до високого мистецтва.

Мистецький проект «Крилаті мрії» – це концерти художні виставки, театралізовані вистави, майстер-класи та інші творчі заходи для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, в яких будуть задіяні учні початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів та закладів культури міста. У кожному районі Києва – у дитячих музичних школах, дитячих школах мистецтв та дитячих художніх школах – протягом року проходитиме низка заходів, на яких юні талановиті кияни даруватимуть своїм одноліткам спеціально підготовлені театральні, музичні хореографічні, художні програми і тим самим ділитимуться з ними часточкою душі, надихаючи на гідну творчу відповідь.

 

Заходи відбуватимуться за окремим графіком.

Перейти до спискуВерсiя для друку