Головна  →  Культурно-мистецькі заходи  →  25 листопада 2013

Виставка Нікаса Сафронова

Виставка Нікаса Сафронова

       

        З 4 грудня 2013 року і до 16 лютого 2014 року в музейно - виставковому центрі «Музей історії Києва» (вул. Богдана Хмельницького, 7) відбудеться проведення персональної виставки «Вибране»  Нікаса Сафронова– одного із найвидатніших сучасних російських художників, який успішно працює в багатьох жанрах. З його роботами більшість глядачів знайомі завдяки журнальним репродукціям, тому що основна частина картин художника знаходиться в приватних колекціях у Російській Федерації та за кордоном, а також у музеях Західної Європи та США.

    Увазі відвідувачів будуть представлені натюрморти, портрети, пейзажі та сюжетні композиції сюрреалістичного характеру, всього понад 100 робіт, із яких близько 30-зібрані з приватних колекцій і будуть виставлені для огляду вперше.

     Одним із завдань виставки є знайомство київського глядача з творчістю художника, у якого суть сприйняття його життя відображається в архітектурних пейзажах, портретах і натюрмортах. Bиставка задовольнить смаки найвибагливішого відвідувача, адже серед робіт: і пейзажі, і сюжетний живопис, і портрети, і, звичайно ж, полотна у відомому стилі «Dreаm vision», завдяки якому художник потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Глядач матиме реальну можливість долучитися до світового мистецтва, адже творчість художника користується великим попитом не тільки в Росії, а й за кордоном. Тож знайомство з роботамиН.Сафронова не залишить байдужим жодного гостя проекту.

 

Виставка буде відкрита для відвідувачів з 10-ї години ранку 4 грудня 2013 року.

 

04.12.13 о 12:00 зустріч Н.Сафронова з відвідувачами виставки та автограф сесія.

 

Для акредитації преси на 03.12.13 (прес-конференція) звертатися за телефоном:

067-804-50-37 (Анна)

Файл документа: никас-баннер.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку