Проведення Третього Міжнародного музичного фестивалю «О-FEST 2015».

Проведення Третього Міжнародного музичного фестивалю «О-FEST 2015».

      07 червня 2015 року у Київському національному академічному театрі оперети (вул. Велика Васильківська, 53\3) відбудеться заключний концерт Третього Міжнародного музичного фестивалю «О-FEST 2015».

      З кожним роком фестиваль набирає обертів, залучаючи до участі все більше і більше учасників. І якщо у минулому році до Києва приїхали музиканти з 10 країн світу, то цього разу вперше за три роки представлена найбільша їх кількість. У концерті беруть участь провідні артисти, музиканти та диригенти з 14 країн світу: Австрії, Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, Канади, Китаю, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Румунії, Словаччини, України.

      Тема Третього Міжнародного музичного фестивалю «О-FEST 2015» – мюзикл.

      Мюзикл – жанр надзвичайно сучасний і в той же час з багатою історією. Він зрозумілий кожному, найпопулярніший у всьому світі і водночас такий загадковий.

      У рамках міжнародної події учасники від запрошених країн досліджуватимуть шлях розвитку мюзиклу від зародження до сьогодення, а також продемонструють всі стильові особливості жанру.

      У програмі Гранд-концерту – арії, дуети та композиції з найвідоміших мюзикліву виконанні світових зірок.

      Серед гостей – Надзвичайні і Повноважні  посли країн-учасниць фестивалю, відомі артисти, музиканти, провідні політичні, культурні та громадські діячі і, звичайно, найкращі в світі глядачі.

      Фестиваль покликаний об’єднати світ музикою, відкрити Україну як прогресивну, культурну країну, в якій проживає високоінтелектуальна, талановита нація. «O-FEST» значно підвищить позитивний імідж України у світі, сприятиме інтеграції нашої країни до Євросоюзу через мистецтво, зробить гарну інвестицію у майбутнє – у розвиток туризму та інтернаціонального культурного співробітництва.

 

      Замовлення квитків, бронювання:
   каса театру - тел. (044) 287-62-57 (з 11:00 до 19:00, перерва з 16:00 до 17:00).
   адміністратори - тел. (044) 287-26-30.
   Відділ продажу (колективні замовлення квитків): (044) 287 01 12.

Перейти до спискуВерсiя для друку