Головна  →  Оголошення  →  25 травня 2015

Інформація до уваги громадськості.

      При Департменті культури створено професійно-консультаційний дорадчий орган – Художню раду з розгляду культурно-мистецьких проектів.

      Основна мета ради – розгляд і оцінка мистецького рівня сценаріїв культурно-мистецьких заходів, урізноманітнення їх художніх стилів та засобів самовираження, забезпечення об’єктивного, компетентного, раціонального та прозорого відбору культурно-мистецьких проектів у сферах культури та мистецтв.

      З метою врахування громадської думки під час підготовки культурно-мистецьких заходів та залучення широкого кола громадян до підготовки заходів до Дня незалежності України, просимо поінформувати населення через комунальні ЗМІ про те, що Департамент культури готовий розглянути цікаві та креативні творчі проекти на засіданні зазначеної Художньої ради.

      Найкращим проектам Департамент культури готовий надати  організаційну та інформаційну підтримку.

      Пропозиції направляти до 25 червня 2015 року до Департаменту культури  в письмовому та електронному вигляді на адресу: бульвар Т.Шевченка, 3, Київ, 01004, телефони: (044)279-61-09, (044)279-62-92, факс: (044)279-59-64, Е-пошта: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку