У Київськомцу муніципальному академічному театру опери і балету для дітей та юнацтва відбулася прем'єра балету "Майська ніч".

У Київськомцу муніципальному академічному театру опери і балету для дітей та юнацтва відбулася прем'єра балету "Майська ніч".

      21 травня у Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва (вул. Межигірська, 2, ст. м. Контрактова площа)  відбулася прем’єра балету «Майська ніч» за мотивами повісті М.Гоголя у постановці хореографа Віктора Гаченка.

      Неперевершена музика Євгена Станковича, романтична історія кохання, фантасмагорія гоголівських пригод, невичерпна сила українського фольклору, в якому присутні: гумор, безмежна краса українського села – в основі постановки.

      Балетмейстер-постановник Віктор Гаченко про постановку: «Я впевнений, що фольклор – це кров нації і спілкування з його зразками обов’язково збагатить Вас. Дуже сподіваюся, що Ви вийдете після цієї вистави з посмішкою і красивою мелодією в душі, з коханням у серці, з відчуттям добра і гармонії!».

      У виставі беруть участь: артисти балету, симфонічний оркестр, хор та солісти-вокалісти театру.

     Запрошуємо також поціновувачів театрального мистецтва відвідати прем'єру 23 травня та 27 червня

     Адреса: вул. Межигірська, 2. (Ст. метро «Контрактова площа»).

     Тел.: (093)-49-37-507, 425-34-30.

     Інтернет-сторінка театру: http://www.musictheatre.kiev.ua/ua/

Файл документа: Afisha Majska Nich New A4.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку