КМДА Київська міська державна адміністрація


26 березня 2015

Прем'єра мюзиклу «В джазі тільки дівчата» у театрі оперети.

Прем'єра мюзиклу «В джазі тільки дівчата» у театрі оперети.

Лібрето - Пітер Стоун

Вірші - Боб Меррілл

Музика -Джул Стайн

Переклад з англійської - Яна Іваницька

 

      Постановка комедійно-романтичної історії про любов, дружбу, творчість,ч гроші, жагу до життя, талановитих  людей  та  силу  волі є надзвичайно актуальною для українського суспільства.

      Події розгортаються в США 30-х років XX століття. У період великої депресії, економічних криз, тотального безробіття, процвітання корупції та бандитизму (епоху гангстерів та джазу) діячі культури змушені заробляти не лише власним талантом, але й де прийдеться. Теми, що піднімаються у п'єсі, нагадують картини сучасного життя України.

      Двоє кращих друзів-музикантів вирушають із Чикаго до Флориди у пошуках заробітків та кращої долі. Одна лише ніч - і вони на сонячному березі океану в Майямі серед красунь жіночого джаз-бенду. Тут все говорить про любов, тут хочеться закохувати і закохуватися. Воістину, рай для чоловіків, якби тільки не... дірки у кишенях, розлючені гангстери, що йдуть по сліду, та жіночі туфлі на чоловічих ногах.

      «В джазі тільки дівчата» від театру оперети зазвучить цікаву і по-новому. На глядачів чекає незабутня оригінальна постановка, сповнена креативних режисерських рішень, гумору та сценографічних новацій. Дотепний, динамічний, інтригуючий і запальний мюзикл доведе: кожен має право змінити себе і світ навколо на краще!

      Режисер-постановник - народний артист України Богдан Струтинський.

      Прем'єра бродвейського мюзиклу відбудеться 27 і 28 березня, а також 5 і 25 квітня 2015 року о 19.00.

      Посилання на сатй театру:http://operetta.com.ua/pages/view/sugar27-03 .



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.