Благодійний мистецький проект «Крилаті мрії» в Святошинському районі м. Києва

Благодійний мистецький проект «Крилаті мрії»  в Святошинському районі м. Києва

      31 січня 2015 року у приміщенні КДШМ № 8 в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії» відбувся концерт учнів цієї школи, організований для їх однолітків – дітей-сиріт, дітей з дитячих будинків та дітей з особливими потребами. До проведення цього концерту долучилися багато організацій: Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Святошинського району м. Києва, громадські організації.

     Учні Київської дитячої школи мистецтв № 8 показали театральну виставу «Жадібний гном», а також чотири сценічні мініатюри. Якщо у виставі «Жадібний гном» увагу було сконцентровано на повчальному змісті казки, то в мініатюрах на перший план висунулися розважальні завдання: гумористичні та видовищні. Діти продемонстрували акторську свободу, розкутість; вони грали, співали, танцювали, як справжні артисти.

   Гостями заходу стали близько 180 дітей та їх батьків. Цього разу серед них були не тільки кияни, але й діти із зони АТО – Донецька, Луганська, Макіївки, Докучаєвська. Всі присутні із задоволенням дивилися виступи юних театралів та після закінчення концерту висловили бажання приходити на такі заходи якомога частіше.

   Від імені Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів директору КДШМ № 8 Федченку В. І. було оголошено подяку за допомогу в організації та проведенні дитячого свята в рамках мистецького проекту «Крилаті мрії».

 

 

 

 

 

 

 

Файл документа: IMG_4673.JPG

Перейти до спискуВерсiя для друку