КМДА Київська міська державна адміністрація


10 січня 2023

Фотовиставка "Шляхи війни" Олега Андроса відкрилась у Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці

Фотовиставка "Шляхи війни" Олега Андроса відкрилась у Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці

9-го січня в Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці відбулося відкриття фотовиставка "Шляхи війни" Олега Андроса: колеги, офіцера Збройних Сил України й фотохудожника за покликанням. На більшості фотографій - жахливі руйнування українських міст, сіл, селищ Київщини, Чернігівщини, Сумщини, Харківщини, Донеччини: усе те, що бачив і знімав Олег, коли з побратимами звільняв Україну від ворога. На деяких щемливі знімки котиків - незмінних супутників військових (Олег – натхненник і захисник "Котомістечка" як складової арт-проєкту громадського об’єднання "Природа понад усе").

На презентацію зібралися колеги й друзі автора. Були раді зустрітися з представниками київської творчої спільноти: Марією Рибіною (художницею), Юлією Бартле (волонтеркою і координаторкою громадського об’єднання "Захистимо Протасів Яр"), Олексієм Жельманом (волонтером ЗСУ, частим гостем бригади, де служить Олег), Валерієм Лещинським (фотохудожником, членом Національної спілки фотохудожників України та ART-об я'єднання "Kievphotos-Hall 2012"), Глібом Сітко (поетом, письменником, перекладачем) та іншими. Олег заздалегідь записав відеозвернення до гостей презентації, втім, неймовірно зворушливим стало пряме підключення автора. Гості виставки у прямому сенсі долучилися до цієї події, значущої і для автора, і для самої Молодіжної бібліотеки.


Виставка триватиме протягом січня-лютого. Ми з Олегом плануємо й далі поповнювати цю мінігалерею на стінах бібліотеки, тож не проґавте можливість побачити відбитки емоцій фотохудожника-військового.


Бібліотека запрошує всіх до відвідин фотовиставки в неділю-четвер з 10.00 до 18.00.

Слідкуйте за анонсами бібліотеки можна за адресою: https://www.facebook.com/MSMBgKiev та на сайт https://msmb.org.ua/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.