Головна  →  Новини  →  9 листопада 2022

Департамент культури КМДА привітав колег з професійним святом та Днем української писемності та мови

Департамент культури КМДА привітав колег з професійним святом та Днем української писемності та мови
Сьогодні працівники культури відзначають професійне свято - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Також цей день наповнює ще одна визначна дата для нашої країни - День української писемності та мови.
 
З початком повномасштабного вторгнення ми спостерігаємо, як рашисти міняють літери в назвах міст, вивозять культурні пам’ятки та нищать заклади культури по всій країні, в тому числі і в її столиці - Києві. Це ще одне підтвердження того наскільки культура і мова є важливим фундаментом для народу та його ідентичності.
 
Кожен з вас на своєму місці, незважаючи на обставини, в яких ми всі опинилися, продовжує відстоювати і оберігати культурний фонд України, наближаючи Перемогу. Дякуємо вам за це!
 
Щиро вітаємо вас з професійним святом і бажаємо, щоб нинішній рік, який почався в умовах карантину й переріс у війну - залишився в минулому, як найскладніший досвід. Нехай ваша праця, яку ви обрали за покликом серця, зцілює наше суспільство, а результати роботи приносять задоволення! Здоров’я, сил, наснаги та Перемоги України нам усім!
Перейти до спискуВерсiя для друку