Головна  →  Мистецькі конкурси  →  3 лютого 2022

ОГОЛОШЕННЯ МИСТЕЦЬКОГО КОНКУРСУ на кращий культурно-мистецький проєкт з організації та проведення у м. Києві святкового заходу з нагоди Міжнародного дня театру – урочистої церемонії вручення театральної премії «Київська пектораль»

З метоювиявлення найбільш цікавих і актуальних творчих ідей

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

 

ОГОЛОШУЄ МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС

 

на кращий культурно-мистецький проєкт з організації та проведення у м. Києві святкового заходу з нагоди Міжнародного дня театру – урочистої церемонії вручення театральної премії «Київська пектораль», для реалізації якого передбачається надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.

Термін реалізації проєкту — 25 березня 2022 року.

Граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 300,00 тис. грн.

Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймаються у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 14 год. 04 березня 2022 року за адресою:

01024, м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 3, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділ мистецтв та культурно-освітніх закладів, каб. № 308, контактний телефон (044)279-62-92.

Переможця мистецького конкурсу буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проєктів при Департаменті культури, яке відбудеться у період з 09 березня 2022 року до 10 березня 2022 року. Про точну дату учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції:

 

-       організація та проведення урочистої церемонії нагородження тривалістю до 2 годин  із залученням театральної спільноти;

-       бажана наявність художньої складової заходу (театралізованого перфомансу, шоу-програми тощо);

-       відповідність концепції заходу завданням Премії — вшанування кращих здобутків митців, пов’язаних із театральним мистецтвом;

-       відповідне приміщення/локація для святкового заходу з можливістю розміщення не менше 200 осіб, придатне для проведення урочистої церемонії нагородження, прес-конференції;

-       тематичне оформлення місця проведення заходу;

-       наявність комунікаційної стратегії із використанням соціальних мереж та залученням мас-медіа;

-       використання логотипу «Київська пектораль»;

-       забезпечення виготовлення: відповідної кількості відзнак, передбачених Положенням про Театральну премію «Київська пектораль» (статуеток «Київська пектораль», медалей, посвідчень), запрошень.  

-       забезпечення квітковою продукцією (букети для лауреатів тощо).

 

Для участі в мистецькому конкурсі конкурсна пропозиція має складатися з таких документів та містити наступну інформацію:

 

  1. Заява про участь у Мистецькому конкурсі за встановленою формою (додаток 1).
  2. Концепція проведення культурно-мистецького проєкту із обґрунтуванням актуальності та прогнозованим результатом.
  3. Візуалізація тематичного оформлення приміщення/локації.
  4. Програма та перелік учасників культурно-мистецького проєкту.
  5. Орієнтовний сценарний план заходу.
  6. Попереднє погодження балансоутримувача приміщення/локації.
  7. Технічні характеристики обладнання, яке використовуватиметься при реалізації культурно-мистецького проєкту.
  8. Медіаплан (план просування в популярних соціальних мережах, міських та загальнонаціональних медіа).
  9. Орієнтовний кошторис витрат на організацію та проведення культурно-мистецького проєкту, який містить розрахунок загального обсягу фінансування проєкту та визначення кожного джерела фінансування (бюджет м. Києва (із статтями витрат) та інші залучені у встановленому порядку кошти).

10. Матеріали, які засвідчують досвід заявника з організації та проведення аналогічних культурно-мистецьких проєктів (фото, активні посилання на сторінки у соцмережах,  публікації у ЗМІ, поліграфічна продукція тощо).

 

 

ДО УВАГИ ЗАЯВНИКІВ!

 

Для участі в мистецькому конкурсі заявник може подавати лише одну конкурсну пропозицію (у двох примірниках). Всі додатки до заяви засвідчуються підписом заявника та печаткою (за наявності).

Зареєстрована конкурсна пропозиція не повертається заявнику. У разі надходження конкурсної пропозиції поштою, термін її подання визначається за поштовим штемпелем. Конкурсні пропозиції, подані з порушенням установленої форми або терміну подання, повертаються заявнику з відповідним повідомленням.

 

До переможця мистецького конкурсу будуть застосовані норми Закону України «Про публічні закупівлі».

 

При реалізації культурно-мистецького проєкту організатори мають неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства України, підзаконних нормативних актів та рекомендацій дорадчих органів КМДА, зокрема в частині:

отримання відповідних дозволів;

дотримання встановлених норм проведення масових заходів, допустимого рівня гучності в межах житлової забудови, пожежної і техногенної безпеки, вимог пам’яткоохоронного законодавства;

дотримання норм законодавства, що регулюють використання авторських та суміжних прав.

 

Файл документа: Заява_перелік відомостей.doc

Перейти до спискуВерсiя для друку