Головна  →  Новини  →  14 грудня 2021

У Київській опері покажуть фільми про сноубординг

16 грудня о 19:00, напередодні третього зимового «Дабл Тріпл Snow Fest», відбудеться кінопоказ двох фільмів про сноубординг – RELAPSE від фрірайд-команди Beyond Medals та MASS COMBO – від братів Сімпсонів із Великої Британії. Подивитися їх можна буде в Київській опері (вул. Межигірська, 2). Про це повідомляє Департамент культури КМДА.

Повнометражний сноуборд-фільм від команди фрірайдерів Beyond Medals розповідає історію сноубордистів – Тора Лундстрема, Кевіна Бекстрома та Себбе Де Бак, Ульріка Бадертшера, Рене Ріннекангаса та Людвіга Біллтофта.

На створення фільму пішов цілий сноубординговий сезон. Зйомки проходили у Швеції, Швейцарії, Австрії та США. RELAPSE став найкращим фільмом 2021 року на французькому фестивалі High Five, присвяченому сноуборд- та лижним фільмам.

Другий фільм – мікс, знятий під час подорожей братів-сноубордистів Джейка та Джо Сімпсонів. Компанію для фільму їм склали райдери Міс Остдейтк, Алекс Стюарт, Хенрік Мейн, Ніколас Брінгман та Каспер Де Зоете.

Фільмування тривало близько 10 місяців – у Франції, Італії та Україні.

Київську частину кліпів зняли після участі у минулорічному «Дабл Тріпл Snow Fest 2020». У команді MASS COMBO наголосили, «вуличні споти у Києві були найкращими з тих, що вони бачили».

Показ фільмів відбудеться за підтримки Департаменту культури КМДА.

Вхід можливий за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/Fd7rU3xt8pf6TAEP9

Довідково.

«Дабл Тріпл Snow Fest 2021» відбудеться з 17 до 19 грудня під Аркою дружби народів у Києві. Фестиваль стане наймасштабнішою подією такого формату в Європі.

На три дні в центрі міста знову зведуть масштабний сноупарк, цього разу натхненний темою класичної опери. Площа споту – 1400 квадратних метрів, а висота – 20 метрів. Участь у змаганнях візьмуть сноубордисти та лижники з 20 країн світу, серед яких США, Франція, Австрія, Велика Британія, Грузія та Нідерланди. Сумарний призовий фонд складає понад 16 тисяч євро.

Перейти до спискуВерсiя для друку