КМДА Київська міська державна адміністрація


17 листопада 2021

Директорка Департаменту культури Яна Барінова стане членкинею журі VI Всеукраїнського конкурсу для креативної молоді Get Me 2 the Top

Директорка Департаменту культури Яна Барінова стане членкинею журі VI Всеукраїнського конкурсу для креативної молоді Get Me 2 the Top

Стартував VI сезон всеукраїнського конкурсу для креативної молоді Get Me 2 the Top 2021/22, який проводять щороку з метою підтримки талановитих студентів та їхнього подальшого патронату за ініціативи Асоціації британського та міжнародного дизайну в Україні (SBID Ukraine). Про це повідомляє Департамент культури КМДА.

Цього року роботи на конкурс приймають у чотирьох категоріях – Private Design, Product Design, Landscape Design, що має на меті розробку концепції реконструкції Хрещатого парку, та Public Space, результатом якої стане дизайн‑концепція приміщення Зеленого театру в Києві. Завдання останніх двох категорій розроблено за сприяння Департаменту культури КМДА. Дизайн-проєкти Зеленого театру та Хрещатого парку презентують місту для подальшої можливої реалізації. 

Переможців визначать шляхом дворівневого процесу суддівства. На першому етапі група фахівців із України обере фіналістів у всіх категоріях, потім представить їх у Великій Британії, де журі визначить по одному переможцю у кожній із категорій та одного абсолютного переможця. Однією з членкинь журі стане директорка Департаменту культури КМДА Яна Барінова.

«Київ – студентська столиця України. Найталановитіша молодь з усієї країни починає тут свій професійний шлях. Департамент культури покладає на студентство великі надії щодо трансформації міста у сучасне європейське середовище, де панує креативна атмосфера та відкриваються непередбачувані кар’єрні можливості», – зазначила Яна Барінова.

За інформацією організаторів, переможець отримає шість місяців стажування в провідній британській студії дизайну Jestico&Whiles (усі витрати покривають організатори). Також переможці отримають почесне членство в Асоціації британського та міжнародного дизайну в Україні (SBID Ukraine), яке діятиме протягом року. 

Заявки приймають на сайті SBID Ukraine до 15 квітня 2022 року.

Детальні умови участі – за посиланням: http://sbid.org.ua/getme2thetop.

Довідково.

Асоціація британського та міжнародного дизайну в Україні (SBID Ukraine) – професійна організація, що здійснює акредитацію в індустрії дизайну інтер’єру у Великій Британії та представляє Співтовариство професіоналів в області дизайну, включаючи дизайнерів інтер’єру, архітекторів, виробників і шоуруми, будівельні та девелоперські компанії.

Файл документа: Copy of #ДепКультКиїв.png



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.