Головна  →  Крилаті мрії МетодЦентр  →  18 грудня 2014

Новий мистецький благодійний проект «Крилаті мрії» (анонс)

 

      Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів презентує новий мистецький благодійний проект «Крилаті мрії». До цього проекту долучатимуться Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади міста.

     Мета проекту – соціальна адаптація дітей-сиріт, дітей з дитячих будинків та дітей з особливими потребами через їх творче спілкування з ровесниками та залучення до високого мистецтва.

      Мистецький проект «Крилаті мрії» – це концерти, художні виставки, театралізовані вистави та інші творчі заходи для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, в яких будуть задіяні учні початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів міста. У кожному районі Києва – у дитячих музичних школах, дитячих школах мистецтв та дитячих художніх школах – протягом року проходитиме низка заходів, на яких юні талановиті кияни даруватимуть своїм одноліткам спеціально підготовлені театральні, музичні, хореографічні, художні програми і тим самим ділитимуться з ними часточкою душі, надихаючи на гідну творчу відповідь.

      Наразі Урочисте відкриття мистецького проекту «Крилаті мрії» відбудеться 18 грудня 2014 року о 16:00 у приміщенні ДШМ № 6 ім. Г. Жуковського Дніпровського району (бульв. Верховної Ради, 15). На свято запрошено почесних гостей з Департаменту культури, Київської міської державної адміністрації та районних управлінь культури.

      У фойє школи планується святкова експозиція художніх робіт учнів ДШМ № 6 ім. Г. Жуковського, а коло новорічної ялинки проводитимуться цікаві ігри для дітей. Після розважальних заходів відвідувачі запрошуються до зали, де на них чекає концерт-вистава із захоплюючою сюжетною лінією «Від Миколи до Різдва».

      Такі святкові заходи стануть регулярними і проходитимуть протягом всього року.

Перейти до спискуВерсiя для друку