КМДА Київська міська державна адміністрація


26 серпня 2021

Конкурс на заміщення посади директора Публічної бібліотеки імені Лесі Українки для дорослих м. Києва

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відповідно до ст. 21 Закону України «Про культуру» оголошує конкурс на заміщення посади директора Публічної бібліотеки імені Лесі Українки для дорослих м. Києва.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов'язки.

Документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних; автобіографія, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв'язку, відомості про наявність чи відсутність судимості; копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту; два рекомендаційні листи довільної форми, мотиваційний лист довільної форми.

Додатково просимо подати копії документів про трудову діяльність та проекти програм розвитку Публічної бібліотеки імені Лесі Українки для дорослих м. Києва на один і п'ять років.

Початок прийому документів від кандидатів з 26 серпня 2021 року протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу, по 24 вересня 2021 року до 15.45 включно.

Початок формування конкурсної комісії з 26 серпня 2021 року.

Пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії Департамент культури приймає до 20 вересня 2021 року включно.

Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.

Прийом документів здійснюється за адресою: м. Київ, бульв. Т.Г.Шевченка, 3,

е-пошта - [email protected].

Довідки за тел. 279-52-82, 279-72-51

Фінансова звітність Публічної бібліотеки імені Лесі Українки для дорослих м. Києва

Інформація про Публічну бібліотеку імені Лесі Українки для дорослих м. Києва

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.