КМДА Київська міська державна адміністрація


16 серпня 2021

Оголошено конкурс на організацію та проведення Київського Форуму толерантності

Оголошено конкурс на організацію та проведення Київського Форуму толерантності

Департамент культури КМДА оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецькі проєкт з організації та проведення заходу.

 

Надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва передбачається для реалізації наступних заходів:

 

  • Організація та проведення Київського Форуму толерантності (міжнаціональна та міжконфесійна платформи) - граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 90,0 тис. грн 

 

У проєктах має бути розкрита основна тема Форуму: подальше зміцнення історично традиційної атмосфери у столиці, міжетнічної та міжконфесійної злагоди, толерантності співжиття та високого рівня взаєморозуміння між представниками різних національностей, представниками різних конфесій.

 

Детальніше: https://cutt.ly/1QNfCYk 

 

Заяви про участь у мистецькому конкурсі потрібно подати за встановленою формою: https://cutt.ly/2QNsKYI 

 

Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймаються у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 14 вересня 2021 року за адресою:

м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 3, Департамент культури КМДА, відділ мистецтв та культурно-освітніх закладів (каб. № 308, контактний телефон (044)279-62-92, (066)153-93-80)

 

Переможця мистецького конкурсу буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проєктів при Департаменті культури, яке планується у період з 16 до 24 вересня 2021 року. Про точну дату учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.