Головна  →  Мистецькі конкурси  →  16 серпня 2021

Оголошено конкурс на проведення Прийому Праведників Бабиного Яру

Оголошено конкурс на проведення Прийому Праведників Бабиного Яру

Департамент культури КМДА оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецькі проєкт з організації та проведення заходу.

 

Надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва передбачається для реалізації наступних заходів:

 

  • Проведення Прийому Праведників Бабиного Яру у рамках підготовки та проведення у м. Києві жалобних заходів у зв’язку із 80-ми роковинами трагедії Бабиного Яру - граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 35,0 тис. грн

 

Проєкти повинні включати тематичні програми із розповідями про подвиг Праведників, які проявили небайдужість до долі ближнього, чуйність, готовність до самопожертви, які ризикуючи своїм життям, захистили євреїв та військовополонених від загибелі у роки Другої світової війни.

 

Детальніше: https://cutt.ly/tQNf3Sf 

 

Заяви про участь у мистецькому конкурсі потрібно подати за встановленою формою: https://cutt.ly/2QNsKYI 

 

Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймаються у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 14 вересня 2021 року за адресою:

м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 3, Департамент культури КМДА, відділ мистецтв та культурно-освітніх закладів (каб. № 308, контактний телефон (044)279-62-92, (066)153-93-80)

 

Переможця мистецького конкурсу буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проєктів при Департаменті культури, яке планується у період з 16 до 24 вересня 2021 року. Про точну дату учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку