Головна  →  Мистецькі конкурси  →  1 липня 2020

Оголошення про проведення Департаментом культури мистецьких конкурсів на кращі культурно-мистецькі проекти, для реалізації яких передбачається фінансова підтримка з бюджету м. Києва у другій половині 2020 року.

Зразок заяви на участь у Мистецькому конкурсі Департаменту культури на кращий культурно-мистецький проєкт.

 

Оголошення мистецького конкурсу на організацію та проведення міждисциплінарного культурно-освітнього проєкту.

 

Оголошення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт урочистого заходу з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.
 
Оголошення мистецького конкурсу на проведення Київського Форуму толерантності.

 

Оголошення мистецького конкурсу на проведення Прийому Праведників Бабиного Яру.
 
Оголошення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з організації та проведення новорічних і різдвяних свят на Контрактовій площі.
 
Оголошення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт з організації та проведення новорічних і різдвяних свят на Софійській площі та Володимирському проїзді.
 
Оголошення мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проєкт святкового заходу з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
 
Оголошення мистецького конкуру на кращий культурно-мистецький проєкт щодо проведення конференцій, зустрічей за круглим столом, семінарів з нагоди відзначення ювілейних дат та питань міжконфесійних відносин.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку