КМДА Київська міська державна адміністрація


1 липня 2020

Оголошення мистецького конкурсу на проведення Прийому Праведників Бабиного Яру.

З метою виявлення найбільш цікавих і актуальних творчих ідей

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

 

ОГОЛОШУЄ МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС

на проведення Прийому Праведників Бабиного Яру в рамках підготовки та проведення у м. Києві жалобних заходів у зв’язку із 79-ми роковинами трагедіїиБабиного Яру, для реалізації якого передбачається надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.

Термін реалізації проєкту – вересень 2020 року.

Граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 50,0 тис. грн. (п’ятдесят тисяч гривень).

Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймаються у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 31 липня 2020 року за адресою:

01024, м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 3, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділ мистецтв та культурно-освітніх закладів, каб. № 308, контактний телефон (044)279-62-92.

Переможця мистецького конкурсу буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проєктів при Департаменті культури, яке відбудеться у період з 03 до 07 серпня 2020 року. Про точну дату учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції:

-       матеріали (фото- або поліграфічна продукція), які засвідчують досвід заявника щодо організації та проведення аналогічних  проєктів;

-       концепцію проведенняПрийому Праведників Бабиного Яру (у проєкті має бути передбачена участь Київського міського голови, участь представників іноземних дипломатичних установ в Україні, керівників релігійних громад столиці; міжнародних організацій, органів виконавчої влади та громадськості);

-       захід повинен мати соціальний характер та не передбачати торгівлю;

-       забезпечення проведення тематичної  програми, тривалістю приблизно 2 год з роботою ведучого (розповідає про подвиг Праведників, які проявили небайдужість до долі ближнього, чуйність, готовність до самопожертви, які ризикуючи своїм життям, захистили євреїв та військовополонених від загибелі у роки Другої світової війни) та радіотрансляції тематичної музики під час проведення заходу;

-       здійснення тематичного оформлення місця проведення заходу;

-       план-схема розташування тимчасових конструкцій;

-       забезпечення відповідних умов для можливості відвідування людьми з особливими потребами;

-       орієнтовний графік монтажу-демонтажу тимчасових конструкцій;

-   пропозиції щодо анонсування та забезпечення інформаційного супроводу заходу (соціальні мережі, міські, загальнонаціональні ЗМІ — телебачення, радіо, друковані та інтернет-видання).

 

Для участі в мистецькому конкурсі конкурсна пропозиція має складатися з таких документів та містити наступну інформацію:

  1. Заява про участь у мистецькому конкурсі за встановленою формою (форма 1).
  2. Концепція проведення культурно-мистецького проєкту.
  3. Програма та перелік учасників.
  4. Попереднє погодження балансоутримувача локації (приміщення).
  5. Орієнтовний сценарний план заходу.
  6. Технічні характеристики обладнання, яке використовуватиметься при реалізації культурно-мистецького проєкту.
  7. Орієнтовний кошторис витрат на організацію та проведення культурно-мистецького проєкту, який містить розрахунок загального обсягу фінансування проєкту та визначення кожного джерела фінансування (бюджет м. Києва та інші залучені у встановленому порядку кошти).

 

ДО УВАГИ ЗАЯВНИКІВ!

Для участі в мистецькому конкурсі заявник може подавати лише одну конкурсну пропозицію (у двох примірниках). Всі додатки до заяви засвідчуються підписом заявника та печаткою (за наявності).

Зареєстрована конкурсна пропозиція не повертається заявнику. У разі надходження конкурсної пропозиції поштою, термін її подання визначається за поштовим штемпелем. Конкурсні пропозиції, подані з порушенням установленої форми або терміну подання, повертаються заявнику з відповідним повідомленням.

 

При реалізації культурно-мистецького проєкту організатори мають неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства України, підзаконних нормативних актів та рекомендацій дорадчих органів КМДА, у т.ч. в частині дотримання норм законодавства, що регулюють використання авторських та суміжних прав.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.