КМДА Київська міська державна адміністрація


24 січня 2020

Відкрилася виставка «Кольори Індії» у Музей історії міста Києва

Департамент культури КМДА,  Музей історії міста Києва та ГО «Товариство «Україна-Індія» презентують виставку «Кольори Індії»

   З 22 січня по 02 лютого 2020 у Музеї історії міста Києва (вул. Б. Хмельницького, 7) відбудеться фотовиставка «Кольори Індії».

   В експозиції будуть представлені світлини індійського та українських фотографів. Капіш Гаур фіксує визначні місця Індії та повсякденне життя її мешканців. Він входить до десятки провідних індійських фотографів, які найбільш привабливо зображують рідну країну. Народний художник України Юрій Камишний – великий шанувальник Індії – створює унікальні колоритні портрети індійців. Київський фотограф Геннадій Кравець у своїх знімках відображує інтерес українців до давньої і сучасної  культури Індії. Відкриття виставки –  24 січня о 17.00 (за запрошеннями).

   Цьогоріч Республіка Індія 26 січня відзначає 70 років з дня прийняття Конституції. Цей день святкується як День Республіки. Саме до Дня Республіки приурочена фотовиставка «Кольори Індії».

   Мета виставки – показати красу, історичну цінність та силу людського потенціалу сучасної Індії для киян і гостей міста, спільність інтересів і прагнень українського і індійського народів.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.