КМДА Київська міська державна адміністрація


15 травня 2019

Фестиваль JoyFest.Діти: у травні до Києва з’їдуться найкращі дитячі театри з різних куточків України.

Фестиваль JoyFest.Діти: у травні до Києва з’їдуться найкращі дитячі театри з різних куточків України.

      Наприкінці травня на столицю чекає справжнє театральне свято для всієї родини: діти гратимуть вистави для дітей, а дорослі даватимуть майстер-класи для юних акторів. 

      За підтримки Департаменту культури КМДА протягом трьох днів – 23, 24 та 25 травня 2019 року - у Києві пройде вже четвертий фестиваль дитячих театрів JoyFest.Діти. На глядачів чекають конкурсні вистави від кращих дитячих театральних колективів, майстер-класи з акторської майстерності, творчі заняття, розваги.

      «- Зараз ми активно приймаємо заявки до участі. Хоча ми нещодавно оголосили про проведення фестивалю в цьому році, вже виявили бажання приїхати підкорювати нашу фестивальну сцену театральні студії з Вінниці, Харкова, Одеси, декілька театрів з Києва, - розповідають організатори Четвертого фестивалю дитячих театрів JoyFest.Діти Ксенія Гончарова та Дмитро Поліщук. – Це дуже приємно та відповідально. Адже кожного разу ми намагаємося якомога точніше виконати та перевиконати важливі завдання нашого заходу. JoyFest.Діти – це унікальний майданчик для презентації та розвитку дитячих талантів, а також своєрідна платформа для знайомства дитини з театральним мистецтвом. Вхід на фестиваль традиційно безкоштовний, тож ми чекаємо багато маленьких глядачів».

      На фестивалі театральні колективи не просто показують широкому загалу та обговорюють з експертами свої вистави, а й діляться між собою досвідом, дізнаються нове на майстер-класах, підвищують рівень своєї театральної майстерності та знайомляться з такими ж веселими і творчими дитячими колективами.

      Команда JoyFest запрошує дитячі театральні студії взяти участь у фестивалі дитячих театрів JoyFest.Діти, який відбудеться на чудовому перфомативному майданчику Довженко-Центра - Сцені 6.

      До участі у JOY FEST.ДІТИ запрошуються театри з будь-яких куточків України та світу, з акторами у віці від 4 до 18 років. Вікові групи учасників поділятимуться на:

-           молодшу (4-8 років)

-           середню (9-13 років)

-           старшу (14-18 років)

      Адреса фестивалю: вул. Васильківська, 1 (М. «Голосіївська»), Сцена 6 (6 поверх Довженко-Центру).

 

Долучайтеся на Facebook: https://www.facebook.com/JOYFEST.Kiev

Організатор заходу: ГО "Міжнародний соціально-культурний проект "Джойфест".



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.