КМДА Київська міська державна адміністрація


8 травня 2019

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення новорічних і різдвяних свят на Контрактовій площі.

З метою виявлення найбільш цікавих і актуальних творчих ідей

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

 

ОГОЛОШУЄ МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС

на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення новорічних і різдвяних свят на Контрактовій площі, для реалізації якого передбачається надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.

Термін реалізації проекту з 19 грудня 2019 року.

Граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 200,0 тис. грн. (двісті тисяч гривень).

Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймаються у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 07 червня 2019 року заадресою:

03004, м. Київ, бульв. Т .Шевченка, 3, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділ театрально-концертних та культурно-освітніх закладів, каб. № 308, контактний телефон (044)279-62-92.

Переможця мистецького конкурсу буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проектів при Департаменті культури, яке відбудеться у період з 10 до 14 червня 2019 року. Про точну дату учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції

-         матеріали (фото- або поліграфічна продукція), які засвідчують досвід заявника щодо організації та проведення аналогічних масштабних культурно-масових проектів;

-         концепція проведення новорічних та різдвяних заходів на Контрактовій площі;

-         наявність соціальної та благодійної складової; 

-         популяризація українських народних традицій і звичаїв;

-         обов’язкове проведення культурно-мистецьких заходів та їх завершення не пізніше 22.00 (окрім новорічної ночі) у наступні дати:

19 грудня – День Святого Миколая,

25 грудня – святкування Різдва Христового,

31 грудня – зустріч Нового року (новорічна ніч),

7 січня – святкування Різдва Христового;

-         використання в елементах оформлення сцени і локації повідомлення про те, що проект відбувається за підтримки Київської міської влади, яке має бути домінуючим серед інформації про інших вказаних співорганізаторів та спонсорів;  

-         використання туристичного логотипу міста Києва в оформленні локації, поліграфічній і рекламній продукції та промо-матеріалах;

-         забезпечення встановлення мобільних туалетних кабін, у т.ч. пристосованих для осіб з інвалідністю;

-         монтаж тимчасових об’єктів на локаціях має розпочинатись не раніше 25 листопада 2019 року, демонтаж має завершитись не пізніше 31 січня 2020 року;   

-         пропозиції щодо графіку анонсування та забезпечення інформаційного супроводу заходу (міські, загальнонаціональні ЗМІ — телебачення, радіо, друковані та інтернет-видання, а також план просування заходу в популярних соціальних мережах).

 

Для участі в мистецькому конкурсі конкурсна пропозиція має складатися з таких документів та містити наступну інформацію:

  1. Заява про участь у мистецькому конкурсі за встановленою формою (додаток 1);
  2. Концепція проведення культурно-мистецького проекту із обґрунтуванням актуальності та впливу заходу на організацію змістовного дозвілля населення;
  3. Візуалізація святкового тематичного оформлення локації;
  4. План-схема розташування тимчасових конструкцій на локації;
  5. Орієнтовний графік робіт із монтажу та демонтажу тимчасових конструкцій на локації.
  6. Програма та перелік учасників культурно-мистецького проекту;
  7. Технічні характеристики обладнання, яке використовуватиметься при реалізації культурно-мистецького проекту;
  8. Орієнтовний кошторис витрат на організацію та проведення культурно-мистецького проекту, який містить розрахунок загального обсягу фінансування проекту та визначення кожного джерела фінансування (бюджет м. Києва та інші залучені у встановленому порядку кошти).

 

ДО УВАГИ ЗАЯВНИКІВ! 

Для участі в мистецькому конкурсі заявник може подавати лише одну конкурсну пропозицію (у двох примірниках). Всі додатки до заяви засвідчуються підписом заявника.

Зареєстрована конкурсна пропозиція не повертається заявнику. У разі надходження конкурсної пропозиції поштою, термін її подання визначається за поштовим штемпелем. Конкурсні пропозиції, подані з порушенням установленої форми або терміну подання, повертаються заявнику з відповідним повідомленням.

 

При реалізації культурно-мистецького проекту організатори мають неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства України, підзаконних нормативних актів та рекомендацій дорадчих органів КМДА, у т.ч. в частині:

отримання відповідних дозволів;

дотримання встановлених норм проведення масових заходів, допустимого рівня гучності в межах житлової забудови, пожежної і техногенної безпеки;

дотримання норм законодавства, що регулюють використання авторських та суміжних прав.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.