КМДА Київська міська державна адміністрація


19 квітня 2019

Оголошення про проведення Департаментом культури мистецьких конкурсів на кращі культурно-мистецькі проекти, для реалізації яких передбачається фінансова підтримка з бюджету м. Києва у 2019 році.

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на проведення святкового заходу з нагоди Міжнародного дня Дніпра.

 

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з проведення Фестивалю етнічних громад «Етнічний віночок».

 

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

 

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з проведення звітного концерту муніципальних творчих колективів.

 

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на організацію та проведення прийому Праведників Бабиного Яру в рамках заходів до Дня пам’яті жертв Бабиного Яру.

 

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з нагоди відзначення ювілейних дат та з питань міжконфесійних відносин протягом 2019 року.

 

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект щодо проведення Музичного фестивалю "Шалом, Україна!".

 

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект святкового заходу з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект на кращий культурно-мистецький проект з образотворчого мистецтва до новорічних і різдвяних свят.

 

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення новорічних і різдвяних свят на Софійській площі та Володимирському проїзді (на відрізку від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової).

 

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення новорічних і різдвяних свят на Контрактовій площі.

 

ДОДАТОК 1 _ Заява на участь у мистецькому конкурсі з визначення кращого культурно-мистецького проекту.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.