Головна  →  Мистецькі конкурси  →  19 квітня 2019

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з проведення звітного концерту муніципальних творчих колективів.

З метоювиявлення найбільш цікавих і актуальних творчих ідей

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

 

ОГОЛОШУЄ МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС 

на кращий культурно-мистецький проект з проведення звітного концерту муніципальних творчих колективів, для реалізації якого передбачається надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.

Термін реалізації проекту 24 серпня 2019 року.

Місце реалізації проекту: Літня естрада Міського саду («Мушля») Центрального парку культури та відпочинку.

Граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 80,0 тис. грн.

Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймаються у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 21 травня 2019 року за адресою:

03004, м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 3, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділ театрально-концертних та культурно-освітніх закладів, каб. № 308, контактний телефон (044)279-62-92.

Переможця мистецького конкурсу буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проектів при Департаменті культури, яке відбудеться у період з 22 травня 2019 року до 30 травня 2019 року. Про точну дату учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції 

-         матеріали (фото- або поліграфічна продукція), які засвідчують досвід заявника щодо організації та проведення аналогічних культурно-масових проектів;

-         детальний проект святкового заходу за участю муніципальних театрально-концертних закладів культури (концепція, список учасників, сценарний план);

-         проведення святкового тривалістю 3 – 3,5 год.;

-         забезпечення роботи ведучого (ведучих);

-         забезпечення електричного живлення впродовж заходу;

-         забезпечення звукопідсилюючою апаратурою (не менше 6 мікрофонів) та світловим обладнанням;

-         виготовлення поліграфічної продукції (афіші);

-         наявність попереднього погодження балансоутримовача території, на якій заплановано проведення заходу;

-         використання туристичного логотипу міста Києва в оформленні локації, поліграфічній продукції, якщо така передбачена кошторисом витрат, та публікаціях у соціальних мережах;

-         пропозиції щодо забезпечення інформаційного супроводу заходу (міські, загальнонаціональні ЗМІ — телебачення, радіо, друковані та інтернет-видання, а також план просування в популярних соціальних мережах).

 

 

Для участі у мистецькому конкурсі конкурсна пропозиція має складатися з таких документів та містити наступну інформацію:

  1. Заява про участь у мистецькому конкурсі за встановленою формою (додаток 1).
  2. Концепція проведення заходу.
  3. Програма та перелік учасників заходу.
  4. Попередній сценарний план.
  5. Попереднє погодження балансоутримувача приміщення.
  6. Технічні характеристики обладнання, яке використовуватиметься при реалізації кожного із заходів культурно-мистецького проекту .
  7. Орієнтований кошторис витрат на організацію та проведення культурно-мистецького проекту (окремий по кожному із заходу проекту), який містить розрахунок загального обсягу фінансування проекту та визначення кожного джерела фінансування (бюджет міста та інші залучені у встановленому порядку кошти).

 

ДО УВАГИ ЗАЯВНИКІВ!

Для участі в мистецькому конкурсі заявник може подавати лише одну конкурсну пропозицію (у двох примірниках). Всі додатки до заяви засвідчуються підписом заявника та печаткою (за наявності).

Зареєстрована конкурсна пропозиція не повертається заявнику. У разі надходження конкурсної пропозиції поштою, термін її подання визначається за поштовим штемпелем. Конкурсні пропозиції, подані з порушенням установленої форми або терміну подання, повертаються заявнику з відповідним повідомленням.

 

При реалізації культурно-мистецького проекту організатори мають неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства України, підзаконних нормативних актів та рекомендацій дорадчих органів КМДА, у т.ч. в частині дотримання норм законодавства, що регулюють використання авторських та суміжних прав.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку