Головна  →  Мистецькі конкурси  →  19 квітня 2019

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

З метою виявлення найбільш цікавих і актуальних ідей

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

 

ОГОЛОШУЄ МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС 

на кращий культурно-мистецький проект знагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, для реалізації якого передбачається надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.

Граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 80,0 тис. грн.

Термін реалізації проекту — 30 вересня 2019 року.

Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймаються у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 21 травня 2019 року за адресою:

03004, м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 3, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділ театрально-концертних та культурно-освітніх закладів, каб. № 308, контактний телефон (044)279-62-92.

Переможця мистецького конкурсу буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проектів при Департаменті культури, яке відбудеться у період з 22 травня 2019 року до 30 травня 2019 року. Про точну дату учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції:

-         концепція проекту має передбачати проведення святкового заходу з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, зокрема урочистої церемонії нагородження працівників музейної галузі грамотами та подяками, а також розважальної частини (театральної вистави, концертної програми, шоу-програми, різноманітних активностей для публіки тощо) тривалістю 1,5 – 2 години;

-         відповідне приміщення для святкового заходу (не менше 200 місць);

-         наявність попередньої згоди щодо використання запропонованого приміщення для проведення заходу від балансоутримувача;

-         святкове тематичне оформлення місця проведення заходу;

-         забезпечення роботи ведучого (ведучих);

-         виготовлення поліграфічної продукції (запрошень, дипломів, грамот);

-         забезпечення рамками для оформлення нагородних бланків (30 одиниць);

-         забезпечення квітковою продукцією для привітання нагороджених;

-         кейтерингове забезпечення заходу;

-         використання туристичного логотипу міста Києва в оформленні локації, поліграфічній продукції, якщо така передбачена кошторисом витрат, та публікаціях у соціальних мережах;

-         пропозиції щодо забезпечення інформаційного супроводу заходу (міські, загальнонаціональні ЗМІ — телебачення, радіо, друковані та інтернет-видання, а також план просування в популярних соціальних мережах).

 

 

 

Для участі у мистецькому конкурсі конкурсна пропозиція має складатися з таких документів та містити наступну інформацію: 

  1. Заява про участь у мистецькому конкурсі за встановленою формою (додаток 1).
  2. Концепція проведення заходу із обґрунтуванням актуальності.
  3. Програма та перелік учасників культурно-мистецького проекту.
  4. Попередній сценарний план.
  5. Попереднє погодження балансоутримувача приміщення.
  6. Технічні характеристики обладнання, яке використовуватиметься при реалізації кожного із заходів культурно-мистецького проекту .
  7. Орієнтований кошторис витрат на організацію та проведення культурно-мистецького проекту (окремий по кожному із заходу проекту), який містить розрахунок загального обсягу фінансування проекту та визначення кожного джерела фінансування (бюджет міста та інші залучені у встановленому порядку кошти).

 

ДО УВАГИ ЗАЯВНИКІВ!

Для участі в мистецькому конкурсі заявник може подавати лише одну конкурсну пропозицію (у двох примірниках). Всі додатки до заяви засвідчуються підписом заявника та печаткою (за наявності).

Зареєстрована конкурсна пропозиція не повертається заявнику. У разі надходження конкурсної пропозиції поштою, термін її подання визначається за поштовим штемпелем. Конкурсні пропозиції, подані з порушенням установленої форми або терміну подання, повертаються заявнику з відповідним повідомленням.

 

При реалізації культурно-мистецького проекту організатори мають неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства України, підзаконних нормативних актів та рекомендацій дорадчих органів КМДА, у т.ч. в частині дотримання норм законодавства, що регулюють використання авторських та суміжних прав.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку