Головна  →  Мистецькі конкурси  →  25 січня 2019

Оголошення про проведення Департаментом культури мистецьких конкурсів на кращі культурно-мистецькі проекти, для реалізації яких передбачається фінансова підтримка з бюджету м. Києва у першій половині 2019 року.

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує мистецький конкурс на проведення кращого культурно-мистецького проекту щодо проведення Міжнародного національного свята «Новруз».

 

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення у м. Києві святкового заходу з нагоди Міжнародного дня театру – урочистої церемонії вручення театральної премії «Київська пектораль».

 

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення урочистої церемонії вручення Мистецької премії «Київ».

 

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв.

 

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з образотворчого мистецтва до Дня Києва.

 

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує мистецький конкурс на проведення Фестивалю національних культур «Етнофест» у рамках святкування Дня Києва.

 

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує мистецький конкурс на проведення тематичного вечора до Дня слов’янської писемності і культури.

 

Заява на участь у мистецькому конкурсі з визначення кращого культурно-мистецького проекту.
Перейти до спискуВерсiя для друку