КМДА Київська міська державна адміністрація


14 вересня 2018

Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Київської дитячої музичної школи № 7 ім. І. Шамо

Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської  районної в місті Києві державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Київської  дитячої музичної школи № 7 ім. І. Шамо. 
 
Кваліфікаційні вимоги: повна вища фахова освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років (стаж педагогічної роботи), досконале володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. 
 
Документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних; автобіографія відповідно до Закону України "Про захист персональних даних"; автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості; (написана власноруч); копія документа, який посвідчує особу; копії документів про вищу освіту з додатками; мотиваційний лист та два рекомендаційні листи (у довільній формі). 
 
Додатково просимо подати копії документів про трудову діяльність та проект концепції діяльності та розвитку Київської дитячої художньої школи № 7 на один і п’ять років.               
Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості. 
 
Документи приймаються з 14 вересня  2018 року до 13 жовтня 2018 року  за адресою: 03020, м. Київ, просп. Повітрофлотський, 41, каб. 311. Контактна особа: Колєснікова Світлана Борисівна, тел.: 207-09-92, e-mail: [email protected]
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.