Головна  →  Мистецькі конкурси  →  5 червня 2018

Оголошення про проведення Департаментом культури мистецьких конкурсів на кращі культурно-мистецькі проекти, для реалізації яких передбачається фінансова підтримка з бюджету м. Києва у серпні - грудні 2018 року.

Оголошення Мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проект щодо проведення фестивалю етнічних громад м. Києва «Мати Україно, ти одна у нас».
 
Оголошення Мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проект щодо проведення Київського форуму толерантності «Будуємо європейський дім разом».
 
Оголошення Мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення урочистого заходу з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.
 
Оголошення Мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проект святкового заходу з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
 
Оголошення Мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проект на кращий культурно-мистецький проект з образотворчого мистецтва до новорічних і різдвяних свят.
 
Оголошення Мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення новорічних і різдвяних свят на Софійській площі та Володимирському проїзді (на відрізку від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової).
 
Оголошення Мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення новорічних і різдвяних свят на Контрактовій площі.

 

Зразок заяви на участь у Мистецькому конкурсі Департаменту культури на кращий культурно-мистецький проект.
Перейти до спискуВерсiя для друку