Головна  →  Мистецькі конкурси  →  3 березня 2018

Оголошення про проведення Департаментом культури мистецьких конкурсів на кращі культурно-мистецькі проекти, для реалізації яких передбачається фінансова підтримка з бюджету м. Києва у 2018 році.

Результати проведення конкурсів на кращі мистецькі проекти, для реалізації яких передбачається надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з образотворчого мистецтва до Дня Києва.
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення урочистої церемонії вручення Мистецької премії «Київ».
Департамент культури виконавчого оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект щодо проведення концертної програми до Дня Києва 27 травня 2018 року.
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект щодо проведення Фестивалю національних культур «Етнофест».
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення проекту «Шляхи дружби».
ЗАЯВА на участь у мистецькому конкурсі з визначення культурно-мистецьких проектів, для реалізації яких передбачається надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.
Перейти до спискуВерсiя для друку