КМДА Київська міська державна адміністрація


29 січня 2018

Оголошення про проведення Департаментом культури мистецьких конкурсів на кращі культурно-мистецькі проекти, для реалізації яких передбачається фінансова підтримка з бюджету м. Києва у I-III кварталі 2018 року.

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на проведення кращого культурно-мистецького проекту щодо проведення Міжнародного національного свята «Навруз».
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на проведення культурно-мистецького проекту «Весняний Вернісаж».
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з організації та проведення у м. Києві урочистої церемонії вручення Мистецької премії «Київ».
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв.
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з образотворчого мистецтва до Дня Києва.
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект щодо проведення концертної програми до Дня Києва 27 травня 2018 року.
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з нагоди відзначення 1030-річчя хрещення Київської Русі-України у м. Києві.
Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект з проведення звітного концерту муніципальних творчих колективів.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.