Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2017

З 10 до 19 жовтня у місті Києві триває виставка графічних робіт угорської художниці Каталіни Голло «МОМЕНТ»

З 10 до 19 жовтня у місті Києві триває виставка графічних робіт угорської художниці Каталіни Голло «МОМЕНТ»

Упродовж 10-19 жовтня в Києві у Мистецькому центрі «Шоколадний будинок» за підтримки Посольства Угорщини в Україні триває виставка графічних робіт угорської художниці Каталіни Голло «МОМЕНТ»

 Каталін Голло народилась на Закарпатті, мистецтво вивчала в Ужгородському училищі прикладного мистецтва, але вже понад 40 років живе в Угорщині. За фахом вона — кераміст, але цієї майстерності їй виявилося замало. Роботи угорської художниці за допомогою ліній і штрихів, контрасту кольору розповідають про емоції, зафіксовані у певному моменті. Графічні роботи Каталін Голло є делікатними, тонкими, правильними і промовистими, і кожен, хто буде дивитися ці твори, зможе побачити щось своє.

Після успішної творчої подорожі по музеях та галереях західної України, експозиція графічних робіт Каталін Голло, що налічує 40 картин, нарешті прибула до Києва. Вперше ознайомитись із нею мали можливість гості посольства Угорщини в Україні, де 29 вересня 2017 року художниця особисто презентувала свої роботи, а з 10 жовтня всі охочі до прекрасного зможуть побачити її на власні очі та залишити нотатку про свої враження у гостьовій книзі Художниці.

 

 

Файл документа: kijev_A3_plakat.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку