Головна  →  Мистецькі конкурси  →  25 січня 2017

Оголошення про проведення Мистецького конкурсу на кращий культурно-мистецький проект щодо показу 3D mapping show, приуроченого до проведення в місті Києві пісенного конкурсу «Євробачення»

З метою виявлення найбільш цікавих і актуальних творчих ідей

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

 

ОГОЛОШУЄ МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС

 

на кращий культурно-мистецький проект щодо показу 3D mapping show, приуроченого до проведення в місті Києві пісенного конкурсу «Євробачення», для реалізації якого передбачається надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.

Термін реалізації проекту з 30 квітня до 14 травня 2017 року. Граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 1 000,0 тис. грн.

Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймаються  в друкованому вигляді (у двох примірниках) до 24 лютого 2017 року за адресою:

01004, м. Київ, бульв. Т.Шевченка, 3, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділ театрально-концертних та культурно-освітніх закладів, каб. № 308, контактний телефон (044)279-62-92.

Переможців мистецького конкурсу буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проектів при Департаменті культури, яке відбудеться у період з 27 лютого по 3 березня 2017 року. Про точну дату буде повідомлено додатково.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції

-       матеріали (фото- або поліграфічна продукція), які засвідчують досвід заявника щодо організації та проведення аналогічних культурно-масових проектів;

-       локація має бути загальнодоступною, вміщувати велику кількість відвідувачів, мати зручну розв’язку громадського транспорту та не вимагати спеціального перекриття дорожнього руху;

-       концепція культурно-мистецького проекту має передбачати мінімум  35 хвилин відеографіки для проекційного шоу заявленої тематики, яка може складатися з різних за сюжетом та тривалістю роликів;

-       наявність попередньої згоди від власника будівлі, на якій планується здійснювати показ 3D mapping show; 

-       проведення в рамках проекту додаткових активностей бажано з урахуванням соціальної складової;

-       під час проведення заходів проекту обов’язкова наявність інформації про те, що він відбувається за підтримки Київської міської влади. Зазначена інформація має бути домінуючою серед згадки про інших співорганізаторів та/або спонсорів проекту, якщо такі будуть залучені до його реалізації.

-       використання на локації та в промоматеріалах туристичного логотипу міста Києва;

-       забезпечення неухильного дотримання всіх прав інтелектуальної власності, що стосуються проведення пісенного конкурсу «Євробачення»,  у т.ч. використання офіційної символіки події (емблеми, логотипи, товарні знаки, комерційні найменування тощо) за умови відповідної письмової згоди з боку ПАТ «Національна суспільна телекомпанія України»;  

-       план-схема розташування спеціального обладнання (проекторів, звукопідсилювальної апаратури тощо) та інших тимчасових конструкцій;

-       креслення проекцій на будівлю, у яких зазначена необхідна кількість проекторів;

-       графік монтажу-демонтажу спеціального обладнання та інших тимчасових конструкцій;

-       пропозиції щодо графіку анонсування та забезпечення інформаційного супроводу заходу (міські, загальнонаціональні ЗМІ — телебачення, радіо, друковані та інтернет-видання, план просування проекту в популярних соціальних мережах).

 

Для участі в мистецькому конкурсі конкурсна пропозиція має складатися

з таких документів та містити наступну інформацію 

  1. Заява про участь у Мистецькому конкурсі за встановленою формою.
  2. Концепція проведення культурно-мистецького проекту із обґрунтуванням актуальності.
  3. Візуальна презентація проекту.
  4. Візуалізація святкового тематичного оформлення локації, якщо таке передбачене проектом.
  5. Сценарний план.
  6. Технічні характеристики обладнання, яке використовуватиметься при реалізації культурно-мистецького проекту.
  7. Орієнтовний кошторис витрат на організацію та проведення культурно-мистецького проекту, який містить розрахунок загального обсягу фінансування проекту та визначення кожного джерела фінансування (бюджет м. Києва та інші залучені у встановленому порядку кошти).

 

ДО УВАГИ ЗАЯВНИКІВ!

 

Для участі в мистецькому конкурсі заявник може подавати лише одну конкурсну пропозицію.

Зареєстрована конкурсна пропозиція не повертається заявнику.

При реалізації культурно-мистецького проекту організатори мають неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства України.

Перейти до спискуВерсiя для друку