24 та 25 лютого 2017 року у Київському національному академічному театрі оперети відбудеться прем’єра комічної опери Г.Доніцетті «Дзвіночок».

24 та 25 лютого 2017 року у Київському національному академічному театрі оперети відбудеться прем’єра комічної опери Г.Доніцетті «Дзвіночок».

       Опера-фарс "Дзвіночок" на сцені театру у фойє, в постановці молодого режисера Віталія Пальчикова, тішитиме публіку атмосферою старовинного італійського подвір'я, наповненого веселою, легкою музикою. Глядачі розмістяться за столиками, а перед ними буде розігране динамічне і кумедне дійство із дотепними жартами і несподіваними перевтіленнями крізь які, за режисерським задумом, проглядатиметься і  філософський підтекст.

      «Постановка «Дзвіночка» давно була в планах театру, але час, коли задуми втілилися в життя, прийшов саме зараз. І, певно, це знаково, адже наразі у світі спостерігається сплеск неймовірного інтересу до класичної музики і, особливо, до оперети та опери, – розповідає Богдан Струтинський. – Працюючи над виставою, ми  звернулися до першоджерела, тобто сюжету, написаного самим Доніцетті, для якого родинні цінності були понад усе. Наша трактовка йде врозрів із традиційним представленням головного героя, котрий був об’єктом знущань і висміювання: на нашій сцені він представлятиме людину, яка «розривається» між професійним обов’язком та особистим життям.  Тому можна стверджувати, що це перша європейська версія авторського оригіналу Гаетано Доніцетті».

      23 лютого о 17:20 у фойє театру пройде зустріч представників ЗМІ з генеральним директором-художнім керівником Київського національного академічного театру оперети, н. а. України Богдан Струтинський, режисером-постановником, режисером Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва Віталієм Пальчиковим, диригентом-постановником, з.а. України Оксаною Мадараш.

      Акредитація за телефонами: 287-74-84;   097-95-20-847 або електронною поштою: [email protected].

http://operetta.com.ua/

Файл документа: Dzvinochek-2-8-e1480932787873.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку