Головна  →  Новини  →  8 лютого 2017

Посольство Японії в Україні, Департамент культури, КП «Київкінофільм» у рамках Року Японії в Україні запрошують на перегляд фільму «Бушідо для шістнадцятирічних».

Посольство Японії в Україні, Департамент культури, КП «Київкінофільм» у рамках Року Японії в Україні запрошують на перегляд фільму «Бушідо для шістнадцятирічних».

      Незважаючи на свій юний вік, Каорі Ісояма під керівництвом суворого батька досягла неймовірних успіхів у кендо – традиційному японському мистецтві фехтування. Вона була непереможною, аж доки не зазнала неочікуваної поразки від своєї однолітки – учениці престижного коледжу Тосьо. Шість місяців потому Каорі вступає до цього коледжу, де знайомиться зі своєю конкуренткою – Санае Нісіогі.  Санае, яка переживає розлучення батьків, не надто серйозно ставиться до занять кендо. Для неї це лише розвага, вона не розуміє пристрастного бажання  Каорі перемогти.

      Та раптом Каорі травмується і змушена поступитись місцем Санае, яка неочікувано перемагає. Каорі полишає тренування і її виключають з команди. Санае ж втрачає віру в себе. Дівчата мають терміново вирішити свої проблеми. Допомогти їм може лише дуель, адже  до вирішального бою між коледжами залишається місяць.

бушідо

 

      Виробництво “BushidoSixteen” FilmPartners.

      Режисер – Томоюкі Фурумая.

      Сценарій – Тосія Оно, Томоюкі Фурумая.

      За романом Тецуя Хонда. 

      У головних ролях – Ріко Нарумі, Кії Кітано.

      Показ фільму відбудеться 10 оютого 2017 року о 15.00 у Кінотеатрах:

Ліра                                                         Факел                                                      Старт

вул. Велика Житомирська, 40       просп. Миколи Бажана, 3-А                вул. Івана Миколайчука, 15А

тел.: тел.:272-41-00                                 тел.:560-98-46                                   тел.: 550-50-86

 

      Скористайтеся нагодою ближче познайомитись із культурою Японії!

www.kinokiev.com.

 

 

Файл документа: 4716_1486384817_afishakinokiev.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку